Geboortekaartje laten tekenen.nl

voor een persoonlijk en apart kaartje

Informatie, werkwijze en kosten geboortekaartje

Over de werkwijze van geboortekaartje laten tekenen.nl lees je hieronder stapsgewijs meer informatie.
Wil je een apart geboortekaartje laten tekenen met een unieke illustratie?

De eerste stap naar een exclusief geboortekaartje: Maak jouw wensen kenbaar via email.
Jullie eigen kaartje wordt in gezamenlijk overleg ontworpen. Desgewenst kun je eerst een voorbeeld van een eerder ontworpen kaartje bekijken, die het dichtst bij jullie wensen in de buurt komen.

Om zeker te zijn van serieuze aanvragen kost een voorbeeldkaartje  € 3,50 inclusief  verzenden.
Je kunt zo een goede indruk krijgen van hoe de kwaliteit en de stijl van het kaartje is. (Voor je eigen kaart ben je  uiteraard vrij in het kiezen van eigen tekst en lettertype).


Ideeën en schetsen
Wanneer je na het bekijken van de voorbeeldkaart ook voor een getekend kaartje kiest, dan kunnen we verder gaan met het ontwerpen van jullie eigen geboortekaartje. Je kunt nu met alle  gegevens die je al weet, doorgeven welke tekst je op de binnenkant wilt hebben. Indien gewenst kunnen er enkele tekst suggesties gegeven worden. 


Met al jullie informatie, tekst en eventuele foto's maak ik een schets van de illustratie. In het voorbeeld hiernaast is de illustratie gemaakt bij bovenstaand gedichtje dat op de kaart moest komen. Van de illustratie en de tekstopmaak krijgen jullie eerst een voorbeeld van de kaart per email.
Er kan dan nog van alles aangepast worden en de illustratie wordt verder uitgewerkt.


Tegelijk met het voorbeeld krijg je van mij een begroting van de kosten van het ontwerp en de oplage die je zou wensen. Tevens vraag ik om drie dingen:
1. Welke wijzigingen zou je nog in de tekst en opmaak willen.
2. Wat zou je willen veranderen of toevoegen aan de illustratie?
3. Wanneer mijn tekenstijl je aanspreekt en de eerste schets en ideeën je aanspreken, vraag ik je voordat ik verder werk aan je illustratie en geboortekaartje, om een aanbetaling te doen.


Ik werk verder aan het geboortekaartje ontwerp en breng alle gevraagde wijzigingen in de illustratie en de opmaak aan. Hiervan krijgen jullie een tweede voorbeeld per email.

Zo nodig worden er nogmaals wijzigingen aangebracht en een nieuw voorbeeld gemaakt. Als je tevreden bent over het kaartje en het  voorbeeld voor de binnenkant, dan vraag ik je het restant van betaling te voldoen.


Aan de hand van de aan jullie getoonde voorbeelden, wordt  (na ontvangst van de betaling) een proefkaart gemaakt, zoals de uiteindelijke kaart eruit komt te zien. Deze wordt per post toegezonden. Ook nu kunnen er nog dingen aangepast worden, maar laat dat zo snel mogelijk weten; er moet voldoende tijd zijn om een nieuwe proef kaart te maken.

Bij dit voorbeeld is bij het uiteindelijke kaartje, de illustratie op de binnenkant geplaatst onder het gedicht, voor de voorkant is de naam in hand geschilderde letters als illustratie gebruikt. (klik op de foto voor groter formaat )


Pas als jullie helemaal tevreden zijn staat het kaartje klaar voor de oplage. Voor de geboortekaart wachten we  natuurlijk nog even op de kleine. Zodra  de baby geboren is, geef je zo snel mogelijk nog de laatste gegevens  door. De kaarten worden nog dezelfde (werk)dag of uiterlijk de volgende  (werk)dag gereed gemaakt en naar u verzonden. 

Zorg dat je Uiterlijk 4 weken voor de vermoedelijke  geboortedatum zoveel mogelijk informatie hebt doorgegeven en dat de  betaling rond is. Zo voorkom je onnodige stress vanwege tijdnood. Pas na  ontvangst van  betaling kunnen er kaarten worden gemaakt. Houd rekening met een paar dagen overboek tijd! (Voor België 1 week).


Kosten geboortekaartje

kalligrafie uniek geboortekaartje laten tekenen op maat

Uniek geboortekaartje met hand geschilderde illustratie

Ontwerp: 
Een kleine illustratie zoals b.v. een
bloem of een vlinder kost € 15,-
Wilt je een wat meer uitgewerkte tekening of aquarel, dan variëren de kosten tussen de € 35,- en  € 95,- afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.
Het ontwerpen en  schilderen duurt gemiddeld 2 á 4 weken.
Het ontwerp blijft eigendom van geboortekaartjelatentekenen.nl

Opmaakkosten zijn € 15,-. 

De kaartjes kosten € 2,85 per stuk (inclusief, envelop, proefkaart, productiekosten, etc)
De kaarten worden gemaakt op mooi 280 grams wit papier. Op de  voorkant een afbeelding in full colour met wit kader, de tekst in de  binnenkant wordt meestal opgemaakt in zwarte letters met eventueel de namen in contrasterende kleur. Hiervan kan worden afgeweken.

Voor gekleurd papier is de toeslag € 0,20  p.st  voor het papier;  € 0,30 p.st. voor de enveloppe. 
( gekleurd  papier is 160gr,  is dus iets dunner dan een wit kaartje).

Handeling- en verzendkosten zijn € 15,- ( voor Nederland), €25,-( voor Belgie)
De zending komt in twee á drie keer brievenbuspost: 1e keer de  proefkaart + enveloppen, 2e keer eventueel gewijzigde proefkaart, 3e  keer uw bestelde oplage kaarten


*Aangezien  ieder beeldscherm een andere weergave heeft, kunnen de kleuren van  kaarten zoals getoond op de website, iets afwijken van het gedrukte  kaartje. Ook kan er tussen de kaart die je als eerste als voorbeeld  bestelde en het uiteindelijke bestelde kaartje een licht kleurverschil  bestaan. Dit komt omdat verschillende drukgangen nooit precies hetzelfde zijn..

*Jullie kaartje kan als voorbeeld worden gebruikt. 
Privacy:

Op mijn website verzamel ik geen persoonsgegevens.
Voor informatie en opdracht plaatsen, kunt u mij zelf een email sturen.
Ik gebruik de gegevens die u mij mailt alleen om u te informeren over uw vraag of voor het uitvoeren van uw opdracht.
Als u een link maakt door liken of delen via social media zoals o.a. Facebook of Twitter, dan kunt u bij het desbetreffende bedrijf hun privacy regelement opvragen.

Nedstats plaatst cookies om informatie te verzamelen voor website-statistieken, over hoe de website bezocht en gebruikt wordt.


Links:


BloemetjeBijtje.nl

Getekende geboortekaartjes
geboortekaartjeseenpunt
Bruidsboeket laten tekenen
Aquarel Belle Fleur
kaartjes.startpagina.be
geboortekaartjes.startpagina
geboortekaartjes.jouwpagina
Illustraties en Aquarellen
mama.2link.be

antoniuszoekt.nl/geboortekaartjes
Aquarelportretten.nl
geboorte.startpagina
baby.startpagina.nl


Geboortekaartjes Bijzonder
Qigong in Zwaag

Maxi Cosi
loopstoel 

geboortekaartjesstartsignaal
startpagina.be
Tekening laten maken
YoQiart 


Geboortekaartje laten tekenen met inkt


Contact 


Wil je ook een persoonlijk geboortekaartje laten tekenen?

Stuur mij een berichtje:

infokaartje @ ziggo.nl